Weer lekker in mijn vel

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de houdingen 3-8 minuten aangehouden worden. Hierdoor krijg je de kans om helemaal in de houding te komen en die echt te beleven. In plaats van te proberen steeds verder te komen, ga je op zoek naar ontspanning in de houding. Je gaat grenzen verkennen, grenzen verleggen én grenzen respecteren.

Bij Yin Yoga richt je je op het diepe bindweefsel van je lichaam hierdoor bevorder je de flexibiliteit.  

Je hoeft niet lenig te zijn om mee te doen met yin yoga. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Er is altijd wel een aanpassing in de houding te maken waardoor het wel mogelijk is. 

Het overgrote deel van de houdingen worden liggend of zittend uitgevoerd

Ik werk met een stempelkaart. Een stempelkaart van 10 lessen kost €90 en is 11 weken geldig. 

Een proefles kost €10, 

Wil je een keer iemand meenemen, bijvoorbeeld een vriend of vriendin die op visite is. Dat is zeker mogelijk. Een losse les kost €10.

Het is wel fijn om het van te voren aan te geven zodat ik kan kijken of er ook ruimte is.

Matten, kussens en dekens zijn aanwezig. Ivm de hygiëne leg je een eigen handdoek over de yogamat. Om het tijdens de rustmomenten niet koud te krijgen is het handig om bv een vest en een paar extra sokken mee te nemen.

Lesdagen Yin Yoga

Maandag: 17:00-18:00  

Maandag: 19:00-20:00

Beide lessen worden gegeven in de Dûnhoeke in Bakkeveen

Wat trek je aan?

"
Zorg voor soepele kleding waar je je lekker in kan bewegen. Omdat de vloer niet altijd even warm is kan je ook denken aan dikke sokken en een vest. Trek aan wat je fijn vind en waar jij je comfortabel in voelt.
YVonne Kasemier
Weer Lekker In Mijn Vel