Wie ben ik

Mijn naam is Yvonne Kasemier,                                                                          

Na jaren als apothekersassistent te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een verandering. Alleen wist ik nog niet wat ik dan eigenlijk wilde. 

Ik ben om mij heen gaan kijken, wat is er eigenlijk allemaal mogelijk. En ik kwam op de website van Esoterra in Utrecht terecht. Een opleiding om massagetherapeut te worden. Daar had ik echt nog nooit over nagedacht maar het sloeg gelijk aan. Ik ben naar de open dag geweest en ik was om. Dit wilde ik gaan doen! 3 jaar later was ik massagetherapeut.

In 2011 heb ik mijn bedrijf massagepraktijk Equilibre geopend. Het is fantastische om te zien wat een massagebehandeling voor een mens kan betekenen. De één komt puur voor de ontspanning de ander komt omdat het lichaam even niet werkt zoals je graag zou willen. Door de jaren heen heb ik  wel gemerkt dat ik alleen met mijn massagebehandelingen niet altijd die ondersteuning kon bieden die ik graag wilde bieden.  

Ik wil je helpen zodat jij kan zeggen: Ik zit weer lekker in mijn vel!

Ik wil je helpen zodat jij kan zeggen:

Ik zit weer lekker in mijn vel!

Waarom vertel ik dit? Ik heb ondervonden dat het één niet los staat van het ander. Wilde ik weer blij zijn met mijzelf en weer lekker in mijn vel zitten? Dan moest er meer gebeuren dan een beetje oplappen. Ik ben gaan sporten, ben bij massagetherapeuten geweest. Ik heb coach gesprekken gehad en ik ben gezond gaan eten. Dit keer geen dieet gevolgd maar gewoon normaal eten. En het heeft resultaat! Mijn lijf doet minder zeer, ik ben een stuk slanker geworden en misschien wel het mooiste, ik voel mij een stuk beter. Ik zit weer lekker in mijn vel. Dit gun ik jullie ook!

De naam Equilibre heeft plaats gemaakt voor de praktijknaam:

Weer lekker in mijn vel

Eigen ontwikkeling

Wil je weer lekker in je vel zitten dan kom je er meestal niet met alleen een massagebehandeling. Dat heb ik zelf ook ondervonden. Ik moest zelf ook in actie komen. De naam Equilibre staat voor balans. De balans die nodig is om je goed te voelen. Balans tussen werk en privé, tussen beweging en rust, tussen gezond eten en er even niet aan denken.

Ik worstelde al jaren met mijn gewicht en voelde mij niet altijd happy, ook had ik vaak last van mijn lichaam. Ik heb vele massagebehandelingen ondergaan en ben super vaak op dieet geweest. Maar zonder echt blijvend resultaat. Mijn lichaam voelde wel even lekker ik werd ook wel slanker. Maar niet voor lang. De pijntjes kwamen altijd weer terug en het gewicht helaas ook, met als gevolg dat ik in geheel niet blij was met wie ik was. 

 

 

Weer lekker in mijn vel

Dingen waar ik van houd ...

Ik ben dol op een stormachtige dag. Heerlijk wandelen in het bos met de kop in de wind. Hoewel ik een beetje storm heerlijk vind, kan ik ook genieten van de eerste lente dagen.

Ik kan actief zijn en mijn hoofd continue vol hebben met ideeën. Maar vind het ook heerlijk om even helemaal niets te doen. Een paar uur netflix kijken of een dagje sauna. 

En niet te vergeten, ik vind dansen super, teken graag en wanneer ik mijzelf  eenmaal zover heb gekregen vind ik sporten ook heerlijk. Hoewel de motivatie daarvoor regelmatig ontbreekt.

Wil jij ook stappen maken? ...

Kom dan in actie!

"
Kijk waar je behoefte aan hebt en wat goed voelt. Ook al is het soms een beetje eng.
"
En vind je het niet hier, maar ben je wel aan het denken gezet? Zoek dan verder. Ga op zoek naar wat jou past.
Yvonne KAsemier
Weer Lekker In Mijn Vel