Voel je goed

Gewichtsbegeleiding

Gewichtsbegeleiding

Als gewichtscoach wil ik je begeleiden naar een gezond eet- en beweegpatroon. Wanneer je met mij in zee gaat, dan gaan we niet voor de quick fix. Maar voor de solide basis. Wanneer je wilt afvallen dan zal je je gedrag moeten aanpassen. Maar je hoeft hierin ook weer niet te overdrijven. Je mag dit in een rustig tempo aanpassen.

                          Niet alles hoeft perfect!

Ik ben een open, eerlijk en toegankelijk persoon en ik wil je graag ondersteunen bij je weg naar je doel. Wanneer het even niet zo loopt als je had verwacht dan gaan we samen kijken waar de schoen wringt. Ik zal je altijd met respect behandelen en daar hoort volgens mij bij dat ik eerlijk tegen je ben. Dus zal ik zeggen wanneer je goed bezig bent, maar ik zal het ook tegen je zeggen wanneer het beter kan. Alleen dan kan je stappen maken.

Wat mag je van mij verwachten?

Een op maat gemaakt voedings-en beweegadvies, passend bij jouw leefstijl.

Inzicht krijgen in je kracht en je valkuilen.

Je kunt blijven winkelen in je eigen supermarkt, samen blijven eten met je gezin.

Je regelmatig een afspraak hebt, dit geeft houvast en zorgt voor meer motivatie en vertrouwen.

Je persoonlijke begeleiding krijgt, dit geeft de meeste kans op succes. 

Eerlijke coaching.

Reële doelstellingen en verwachtingen.

Lekker en gezond eten.

Ik ben ervan overtuigd dat je met lekker en gezond eten en voldoende beweging af kunt vallen. Mijn doel is dat jij weer tevreden bent met je figuur en uitstraalt dat je goed in je vel zit. 

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak .

Innerlijke drive

Wat maakt dat je wilt afvallen? Ga op zoek naar je drijfveren. Dat helpt enorm om gefocust te blijven.

  • Doe je het voor de looks?
  • Doe je het voor je gezondheid?
  • Doe je het omdat je makkelijker wilt bewegen?
  • Doe je het omdat je met je kind wil kunnen spelen?

Elke reden is er 1! 

Hoe werkt het ...

Stel gerust je vragen wanneer het niet helemaal duidelijk is

We hebben eerst een intake gesprek, tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen en krijg ik inzicht in jouw voedings-, leef- en beweegpatroon. Voor deze afspraak heb je een week je voedingsdagboek en beweegdagboek bijgehouden, zodat we gelijk aan de slag kunnen. We bespreken waar je knelpunten zitten en wat je graag zou willen bereiken. Samen stellen we een haalbaar streefgewicht voor een bepaalde periode vast. Na dit gesprek ga ik aan de slag met wat je verteld hebt en krijg je van mij een voedingsschema voor een week toegestuurd. Bij de vervolgconsulten bekijken we de behaalde resultaten en bespreken we nieuwe adviezen en doelen. Kun je nog steeds uit de voeten met het schema wat je gekregen hebt of loop je ergens tegen aan?
Heb je je streefgewicht gehaald dan kunnen we korte weegsessies afspreken om het behaalde doel op lange termijn vast te houden. Gewicht zegt niet alles! De weegschaal die ik gebruik geeft ook je spiermassa en vet percentage weer. Ook geeft hij aan hoe het zit met je vetopslag in je buik. Deze gegevens geven al meer aan dan alleen het gewicht. En toch is dat ook niet alleen leidend.

Wat leidend is, is hoe je je voelt. Daar doe je het uiteindelijk voor!